Ben

Even voorstellen

Ik ben zelf ervaringsdeskundige en weet hoe moeilijk het is om te gaan met veranderingen in je leven: werk, thuissituatie en ...het allerbelangrijkste: gezondheid. Met vallen en opstaan ( letterlijk en figuurlijk), uithuilen en opnieuw beginnen heb ik geleerd te leven in het hier –en –nu . Ik heb geleerd niet te denken in "Ja ..maar...". Ik denk en leef positief in "Ja...en.... ".

Lig je wakker en te piekeren over je werk, je gezondheid of andere dingen? Als GLI coach kan ik je je eigen mogelijkheden weer laten ontdekken. Ik help je je eigen keuzes te maken, stappen te zetten waar je warm voor loopt en waar je blij, trots en tevreden mee kunt zijn. Ik coach en begeleid mild, niet oordelend en met respect . Ik ben empatisch, meevoelend als het kan en confronterend als het moet, maar altijd duidelijk. Je weet wat je aan me hebt. Ik word blij en enthousiast als mensen weer hun eigen kansen en mogelijkheden zien en nieuwe uitdagingen aan willen gaan. Ik ontspan me door te genieten van de mensen en dingen om me heen: muziek, lezen , bewegen en ...samen eten. Van de mensen om me heen hoor ik dat ze het prettig vinden met me om te gaan.

Ben Meesters

Ben Meesters

Ik heb mijn theoretische kennis opgedaan tijdens de verschillende onderwijs – en coachopleidingen die ik gevolgd heb. Nog meer heb ik geleerd van de dagelijkse werkelijkheid. Ik houd mijn kennis en deskundigheid actueel door jaarlijkse scholing, feedback gesprekken met klanten en collega's en zelfreflectie."

Het is een mooie uitdaging om mijn kennis en ervaring als docent en trainer in te zetten om de
basis opleiding 'Systeemondersteuning bij verslavingsproblematiek' zo goed mogelijk vorm te geven.

Visie
 Natuurlijk...ik houd van mensen ! Ik word blij van mensen die, vanuit hun eigen onbewuste onbekwaamheid en onzekerheid, op zoek zijn naar verdieping en ontwikkeling . Tijdens deze zoektocht coach - en begeleid ik ze om hun eigen belemmeringen en valkuilen, kwaliteiten en talenten te leren herkennen en haalbare ontwikkeldoelen te stellen. Ik maak daarbij een keuze uit de verschillende coachtechnieken en -strategieën die ik beheers. Als mijn coachee/student leert, leer ik ook. Samen leren we onze eigen steen te verleggen in de persoonlijke rivier en zal de Stroom nooit meer dezelfde weg gaan.
Meer informatie of vragen over de opleiding ben.meesters@ik-fullness.nl

%d bloggers liken dit: