Hulpzoekende?

Ben je hulpzoekende?

 

Zoek je antwoorden in jezelf? Heb je te maken met de aandoening verslaving? Is kiezen moeilijk voor je? Is er sprake van afscheid nemen of loslaten? Of zit je met iets anders waarbij je hulp nodig hebt?

!K-Fullness kan je helpen je weer goed te voelen. Hierbij wordt uitgegaan van jouw innerlijke kracht.  Jij bent namelijk in staat om de antwoorden in jezelf helder te krijgen. Soms moeten daarbij hardnekkige gewoontes en patronen doorbroken worden. !K-Fullness leert je om gezonde grenzen te stellen en deze te bewaken. Om dit te bereiken doorloop je een ontwikkelingsproces, waarbij je persoonlijk groeit. Je komt weer in balans met jezelf en ervaart een innerlijke rust. Kortom de keuze voor jezelf zal beloond worden. fullkeuzefool

Ik zoek hulp, en nu?

Op onze website staan alle professionals vermeld die met de !K-Fullness methode werken.  Je kunt met de coach, therapeut of counsellor van jouw keuze een afspraak maken voor een intakegesprek. Na het eerste gesprek ontvang je een toolbox gevuld met vijf tools: modules waarbij je het gewenste doel formuleert en uiteindelijk ook verwezenlijkt. Deze vormen de basis van het behandeltraject. Je maakt de tools altijd samen met de professional.  Ze zijn dan ook niet vrij verkrijgbaar. Een coach of counsellor zal je tijdens het hele proces begeleiden en geeft je inzicht in jezelf. Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Deskundigheid, veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel bij alle aangesloten praktijken.

piekerman shutterstock

 

 

 

 

 
Of je vult hier het formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

 

%d bloggers liken dit: