Ondersteuning

Wij bieden je ondersteuning door counselling |coaching.
Dit kan individueel (1 op 1 sessie)  of in een groep bijvoorbeeld samen met je familie (=systeem) of relatie. Wij begeleiden de groepen. We ondersteunen jullie ook naar overige zorgverleners zoals klinieken of safehouses of brengen je eventueel in contact met lotgenoten. Hiervoor gaan we ondersteunende workshops opstarten die regelmatig bijeen gaan komen. Verbinding en transparantie vinden wij belangrijk en daarom werken wij graag samen met diverse stichtingen en organisaties zoals Moedige Moeders Nederland en Verslaafd aan Jou. We streven ernaar om de aandoening verslaving  zo bespreekbaar mogelijk te maken voor iedereen!

Mocht je twijfelen over waar je nu het beste naar toe kunt dan kun je ons altijd kosteloos om een advies vragen.
Mensen zoals jij en ik weten hoe belangrijk een luisterend oor is. We helpen je graag.
Ook op de site  links kun je informatie vinden, wat voor jou / jullie goed voelt staat voorop.
Ben je eraan toe dan kan je, indien je dat wenst, je ook gelijk aanmelden op de pagina ondersteuningsworkshop.

Counselling | Coaching is een kortdurende vorm van psychosociale begeleiding. De counsellor | coach ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten of een ontevreden gevoel.
Persoonlijke counselling | coaching kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden en jouw klachten te verminderen. Samen ga je op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden. Coaching is vooral geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counselling of therapie, begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Inzicht is een vorm van leren waarbinnen de coachee door het synthetiseren van eigen kennis, zo nodig aangevuld met kennis van de coach, bekwamer wordt in het bereiken van gestelde doelen. Inzicht is een vorm van leren die vrijwel direct automatiseert. Je wordt door de counsellor | coach optimaal ondersteund om weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren. Bron: ABvC en NOBCO

Nieuwsgierig naar de dynamiek van familie en de aandoening verslaving?
Neem eens een kijkje bij de opleiding familiecoach. Jezelf ontwikkelen staat voorop!

%d bloggers liken dit: