Referenties

Je bent al tot hier gekomen, om de verhalen van anderen te lezen.
Deze willen ze met jou delen, om je mee te geven dat ook zij keuze afhankelijk waren.

! Ineke deelt haar verhaal:
Een reis, een belevenis………..een IK-reis.
Na enkele jaren geleden een burn-out te hebben gehad , weer opgekrabbeld en weer meedraaiend in de maatschappij maar toch.....er bleef iets zitten....iets waar ik niet de vinger op kon leggen. Waar tobte ik nog mee?
In Juni 2013 kwam ik in gesprek met Arina......ze vertelde me over haar tools.
Ik besloot ermee te gaan werken, de beste beslissing sinds jaaaaren.

Aan de hand van de tools d.m.v. vragen wordt je aan het denken gezet en schets je eigenlijk je eigen leven, zo ook waar je ( nog ) tegen aan loopt.
Dit is heel confronterend soms en verklaard vaak heel veel. Je maakt deze reis niet alleen maar met steun van een deskundige , bij mij Arina.
Er waren onderdelen in de tools waar ik niet uit kwam, vaak met  1 zin / aanwijzing wist Arina mij weer op het goede spoor te zetten.
De gehele reis zit in een  toolbox en na verloop van tijd heb je je eigen “ naslagwerk”/ biografie.
Na afronding van de reis ben ik weer “ sterk” geworden en heb een grote beslissing genomen die mijn leven weer nieuwe impulsen geeft.
Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds Arina heel dankbaar dat zij mij de inzichten heeft gegeven om mijzelf terug te vinden.

Heb ik een terugslag , zoals een ieder wel eens een mindere dag heeft....een foolness momentje....... dan pak ik de toolbox , lees het nog eens over...........echt na  een poosje doe ik hem weer met een glimlach dicht........ik ben weer sterk......ik ben weer  IK-FULLNESS....
Elke vrouw geniet van een wellnessdag in een kuuroord, dit is een wellnesskuur voor je innerlijk
Arina en IK-fullness .....BEDANKT!

 

! Een !K-Fullness professional deelt met jou:
 Ik ben Ria in de Weij en heb al 30 jaar ervaring als trainer/begeleider psychosociale problematiek en loopbaanadviseur bij verschillende bedrijven en sinds een aantal jaren in mijn praktijk Vice Versa. De tools gebruik ik bij mijn cliënten op het moment dat er een opening voor is. Zo heb ik nu in ieder geval alle onderdelen gebruikt bij drie mensen en bij een cliënt heb ik alleen de eerste twee gebruikt. De opdrachten die er in staan zijn mij niet vreemd en het handige is dat alles nu kant en klaar geordend is. Als mijn cliënten een tool niet gemaakt hebben dan vraag ik waarom dat zo is. Ik zie mijn cliënten een keer in de twee weken dus er is tijd genoeg voor. Mogelijke reden is dan dat er meer los komt dan dat men aankan. Daar wordt dan over gesproken. Bij tool drie heb ik een cliënt uit haar schulp gekregen die kampte met een PTTS. Een zeer handige opdracht dus!!! Vandaar uit kon ik weer verder, want ik kreeg maar geen duidelijkheid over haar "pijn".  Ik heb nu nog 1 doos staan en hoop dat ik snel de tweede lading kan bestellen. Doordat alles zo overzichtelijk is, hoef ik het wiel niet uit te vinden. Tot dusver mijn ervaringen met !K- Fullness.

Elly deelt met jou:
!  Voor anderhalf jaar terug vertelde Arina mij over !K-Fullnes en deze methode sprak mij direct aan. De wijze waarmee het aangeboden wordt/werd was prettig omdat de vragen en/of opdrachten goed  waren te doen en te beantwoorden. Door deze methode kon/kan IK mijzelf weer vinden. Daarbij is het een werkstuk geworden wat je soms nog eens terug kunt lezen en zien wat IK heb bereikt in die periode.                                             Elly van der Zee

! Reina deelt met jou:
Ik stel beter mijn grenzen, dit geeft een goed gevoel en ik ben daardoor beter bestand wat er op mijn pad komt. Er is in een beter contact ontstaan, er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Ik heb het gevoel dat ik niet meer meedoe met de verslaving van mijn zoon. Door de tools en de gesprekken heb ik veel steun ervaren en vooral het besef om door te gaan met mijn leven.                     Reina van de Hoek                                     

! De Moedige Moeders delen met jou:
De persoon die bij ons een cursus zou komen geven belde de ochtend van de cursus dat hij door omstandigheden verhinderd was. Arina heeft toen in een middag een !K-Fullness cursus aangepast die door onze cursisten als zeer leerzaam werd ervaren. Ook het verhaal van haar dochter heeft diepe indruk gemaakt. Dus reddende engelen, namens de Moedige Moeders, HEEL VEEL DANK!!!
K. Jansen (Moedige Moeders Hoeksche Waard)

%d bloggers liken dit: